Tjo!

Jusste! läpp piercing oxå ju! :D :D :D :-D

Awsome jul!

Hejj!
Igår var det ju julafton och då fick man finfina saker! :)

En underkjol
En awsome röd jacka!
En symaskin!
En Iphone 4 ;)
Syväska + tillbehör
2 leggins
Knä strumpor
Almanacka
Parfym kit
Hörlurar
Pengar
Och smink ;)

:P

Haha! xD

Jag har kommit på en sak, jag typ älskar kläder, detaljer och sådant! xD.
När jag inte har något oh göra så kollar jag ALLTID  på kläder på sidor eller liknande och eller längtar efter att få en symaskin så man kan sy en massa kläder och lägga till dedära lilla extra! Haha, jag vet inte om det bara e jag men för mig visar mina kläder vilket humör jag va på när jag tog på mig kläderna, min personlighet och jag tycker helt enkelt det är skitroligt med kläder haha.

Sorry, men kom på det nu, typ en tanke som poppade upp i huvudet nu när jag hade tråkigt oh tänkte gå in oh kolla på shock's sida Cx

Imorgon så är det så att vi ska fira mig, hoppas det blir skojj i alle fall, fast fyller ju 15 på tisdag.. Xe
Jag vet egentligen inte riktigt vilka som ska komma eller ångot. Jag är inte speciellt taggad. Tar mer dagen som den kommer oh hoppas att dagen ska bli bra CxxC
Vet inte vad jag ska säga/skriva riktigt, har inga sådär tankar just nu X.'.X


Tjooa

- Jag orkar fan inte detta! Du din lilla fitta håller på hela jävla tiden och dig kallade jag en gång för min bästa vän, fyfan säger jag bara!

Sen så har man problem med allt och alla. Man såhär kanske är lite intresserad av någon men det vågar man ju inte erkänna för någon.. Och personen verkar bara skumm mot en nu på sista tiden fan.. vad är det med mig egentligen? :s

Jag tror aldrig att någon gillar mig, jag tror att dem typ hatar míg eller något. Jag ger upp hela tiden, jag har seriösa problem när det gäller kärlek i huvutaget, vet fan knappt vad kärlek e fan..

hehh



Igår var det en massa julbak, vi gjorde 4satser! ;o
Haha, sen var vi sjukt trötta så det blev pizza istället för min älskade tacos :/
Men tacosen ska vi ha idag istället ;) Snart blir det färgning av mitt hår, men först måste vi köpa handskar och göra våra pepparkakshus ;)


Hajjdå! Hare så bra! kram kram<3

Hejj på er

-Det är inte bara att visa sina känslor när man i så många år gömt dem.

Det är även svårt att se vilka som vill en väl och vilka som skiter fullständigt i dig, jag trodde att du var min vän. Att vi alltid skulle vara vänner. Vi hade lite problem och olika åsiker men man kan inte vara överrens om allt. MEN hur du betedde dig är oförlåtligt. Det är svinigt och de bevisar väl bara hur lite jag egentligen betydde för dig. Ingenting alls. Bästa vänner och du gjorde såhär..

Det är flera stycken som bara lämnat. Någon av dem lämnade och sket i mig för att umgås med det "coolare" folket som man var med för 5-7 år sedan och redan då började "glida" ifrån för dem var för mycket grupptryck mm. Det känns ju sjukt roligt.. Verkligen..

Det är så många gånger man trott att dem var äkta och så bara sviker dem en. Vissa har varit äkta, men försvunnit för att man är anorlunda och mängden inte gillar det. Är det konstigt att man inte kan lita på folk när alla bara sticker knivar i ryggen på en samtidigt som dem andra sparkar på en som ligger på marken?
Nej, men man reser sig up igen. Ensam. Igen. Föralltid känns det som.

Jag försöker allt nu för att jag ska bli bättre. Jag vill bara få må bra.


Att få känna mig värdefull och veta att för någon älskar mig och att jag är den enda han vill ha, den känslan verkar vara underbar, bara man hade fått känna den känslan.

Vill ni veta en sak? enda sen jag var liten har jag inte gillat julen, december i huvutaget och jag fyller år då oxå, rebecca sa det te mig och jag vet att det även e så, Men nu efter jag vet inte hur länge så längtar jag faktiskt te julen :)

 


RSS 2.0