Älskar dig!

Mamma, jag älskar dig!
Du skrev ett avskedsbrev då innan du tog livet av dig och jag läste det igår. Mina tårar bara rann ner. Jag kan knappt prata nu ens, gråtet sitter i halsgropen men jag kan inte gråta nu. Det ända jag kan skriva heller är att jag älskar dig!<3
Mamma, din dotter älskar dig, jag hoppas du vet det! <3


.

Vill ni veta vad min högsta önskan alltid varit?
Att någon skulle se mig.


,.

Tack att du fanns här nu när jag behövde dig, när Busan avlivades oh en massa annat som jag berättade för dig. Tack att du var den vän jag verkligen behövde.. Nej jusste, du fanns inte där, du lämnade mig nu när jag mådde mäst skit av den anledningen att jag bara gillar dig som vän, du sa att vi kunde ses om ett tag för att du skulle hålla dig undan nu. Fyfan säger jag bara! Vem fan har jag nu då? Vah? nä jusste ingen. Tack! Du var fan den jag litade på och verkligen kunde berätta saker för. Du betydde jättemycket för mig men jag ser såg dig bara som en vän. Nu har du visat mig att man aldirg ska lita på någon. Du sa innan att vi bara var vänner och att du alltid skulle finnas här oavsätt vad och detta gör att det blev såhär? Jag blir bara så trött på allt detta. - Dagen är nu kommen och det känns förjävligt att det skulle bli såhär av en sån sak. Du börjar gilla någon ny hela tiden och sen bara finns dem inte för dig längre..

..

Du har slitit ut ordet förlåt och du vet inte ens vad förlåt betyder. Du vet inte innebörden i ordet. Du vet inte vad innebörden i några ord betyder.

Ny hårfärg ;)

Som ni kanske ser så har jag ny hårfärg igen ^^<3 xd
Tycker dock den är för ljus men aja xd


Tja!

Hejj där! Nu har jag äntligen kommit in så jag kan slänga in ett inlägg här!;)
Jag har nu piercing i läppen vilket känns underbart ;))



'jag undrar vad som är sant och vad som är lögn av det du någonsin sagt till mig.'





Jag är jätte rastlös oh det är sjukt jobbigt :o tror att jag ska sätta mig och läsa en bok eller något, hajjdå! =D


RSS 2.0